Eino IT

13-vuotiaan perustama 4H-yritys, joka tarjoaa apua laitteiden asennuksiin, arjen digitarpeisiin ja ohjelmallisiin korjauskiin

13-vuotiaan perustama 4H-yritys, joka tarjoaa apua arjen digitarpeisiin laitteiden asennuksiin laitteiden ohjelmallisiin korjauksiin

Tietokone

Onko Office ostettuna, mutta ei asennettuna? Jumittiko kone siten, että et pysty tekemään mitään?

Puhelin

Ostitko uuden puhelimen ja nyt haluat asentaa sen? Menikö puhelin jumiin? Pitääkö sinun saada siirrettyä tiedot pilveen?

Muu

Ostitko uuden TV:n, Digiboksin, printterin tai muun laitteen? Onko haluamasi palvelu muuhun liittyvä? Tuntiveloitus löytyy täältä.

 • Hinta

  Hintamme on hinnoiteltu siten, että kulut tulee katettua, itse yrittäjälle jää käteen jotain ja vertailtu muiden saman kaltaisien yrityksien kanssa.

 • Palvelu

  Vastaamme palvelupyyntöihin heti kuin mahdollista, joskus jopa vartissa. Palvelen asiakkaitani parhaani mukaan, jättämällä hyvän kokemuksen kaikille palveluistani.

 • Pienyrittäjä

  Tue pienyrittäjää valitsemalla minut muiden isojen palvelufirmojen sijasta.

 • Sujuvuus

  Pystyn palvelemaan asiakkaitani monella tavalla. Etäyhteydellä, puhelimen välityksellä ja pienestä lisämaksusta kotikäynnillä. Erikseen sovittaessa muita keinoja on myös mahdollista käyttää (esim. laitteen tuominen minulle).

Entä asiakkaat? Mitä he ovat mieltä palveluistasi?

Alle olen kerännyt vähän arvosteluita palveluistani anonyymillä palautekyselyllä laskun/kuitin lähettämisen yhteydessä. Arvosteluiden julkaisuun on kysytty lupa vastaajalta.

Reipas nuori, jolla it-asiat ovat hallussa👍

10/10

Nopea asiantunteva palvelu

10/10

Sain itse ensiluokkaista, nopeaa, sekä sellaista palvelua, että kertaakaan en tuntenut itseäni tyhmäksi kun Eino korjasi ongelmaa. Harvinainen tilannetaju nuorella miehellä. Arvostan!

10/10

Nuori poika osaa kyllä tehdä aika ihmeitä tietokoneiden kanssa! On pätevä it hommiin.

10/10

Palvelun hinta, aikataulu ja toteutus oli täysin kuten luvattu. Kiitos, suosittelen palvelua!

10/10

Reipas nuori, joka sinnikkäästi paneutui haastavaan puhelin ongelmaan. Ja mikä parasta, sai ratkaistua ongelman!

10/10

Y-tunnus: 3284417-9
Contact: [email protected]
© Eino Pitkälä